Peter Streefkerk is sinds januari 2016 werkzaam bij notariskantoor Van der Heiden.

Vanaf 1999 is Peter Streefkerk als kandidaat-notaris werkzaam in het notariaat. Eerst heeft hij gewerkt in Hilversum en vanaf 2007 is hij werkzaam in de Alblasserwaard. Zijn thuisbasis is het in de Alblasserwaard gelegen dorp Ameide.

Met meer dan 15 jaar ervaring, de studie Notarieel recht, de specialisatieopleiding Grotius Onroerend Goed, de postdoctorale opleiding KNB projectontwikkeling en de opleiding tot Agrarisch Specialist van de Vereniging voor Agrarisch Specialisten in het Notariaat (VASN) is Peter Streefkerk voor u het aanspreekpunt op het gebied van (commercieel) vastgoed.

Veel voorkomende werkzaamheden in de dagelijkse praktijk van Peter zijn het overdragen van bedrijfsobjecten, opzetten van nieuwbouwprojecten, begeleiden van woningcorporaties bij aan- en verkoop van onroerend goed, het verzorgen van splitsingen in appartementsrechten en advisering op het gebied van commercieel vastgoed (waaronder begrepen omzet- en overdrachtsbelasting).

Voor een goede notariƫle begeleiding en advies is voor Peter een goed persoonlijk contact van groot belang,

Peter is onder meer lid van de Vereniging van Notariƫle Registergoed Specialisten (NRS), Vereniging van Vastgoed Juristen (VVJ) en de Vereniging voor Agrarisch Specialisten in het Notariaat (VASN).

Direct contact
Telefoon:
0184-681 511
Terug

Enkele klanten aan het woord

notaris van der heiden

Een goed juridisch en fiscaal advies is voor Notariskantoor Van der Heiden belangrijker dan een akte passeren. Als Notariskantoor hechten wij aan verdieping. Wat is er op tegen om onze drive te vertalen in juridisch en fiscaal unieke oplossingen?

Onze gegevens
Volg ons

Routeplanner