Gijsbert van Wingerden is sinds september 2019 werkzaam bij Notariskantoor Van der Heiden als kandidaat-notaris.

Na het gymnasium heeft Gijsbert rechten gestudeerd aan de Universiteit Leiden in de periode van 1998 – 2004. Direct na afronding ging hij als kandidaat-notaris aan het werk bij Notarispraktijk Interwaert in Hardinxveld-Giessendam.  Vervolgens werkte hij vanaf 2017 als kandidaat-notaris bij Kooijman Autar Notarissen, Adviseurs, Mediators en Juristen in Rotterdam.

Daarnaast was Gijsbert van 2009 – 2017 lid van de ledenraad van Rabobank Merwestroom en vanaf 2017 is hij secretaris bij de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB) Ring Rotterdam.

Deze jarenlange ervaring is terug te zien in de professionele manier waarop Gijsbert zijn werkzaamheden verricht. Cliënten kunnen rekenen op een vriendelijke en persoonlijke benadering en aandacht voor de persoonlijke situatie.

Het werkgebied van Gijsbert is veelzijdig. Hij is gespecialiseerd in scheepvaart en daarnaast kunt u bij hem terecht voor zaken op het gebied van familierecht, ondernemingsrecht en onroerend goed.

Direct contact
Telefoon: 0184-681 511
Email: gw@notarisvanderheiden.nl
LinkedIn: Bekijk profiel
Terug

Enkele klanten aan het woord

notaris van der heiden

Een goed juridisch en fiscaal advies is voor Notariskantoor Van der Heiden belangrijker dan een akte passeren. Als Notariskantoor hechten wij aan verdieping. Wat is er op tegen om onze drive te vertalen in juridisch en fiscaal unieke oplossingen?

Onze gegevens
Volg ons

Routeplanner