Gijsbert van der Heiden is sinds januari 2016 notaris bij Notariskantoor Van der Heiden waar hij vanaf 2005 werkzaam is.

Na het Atheneum heeft Gijsbert gedurende de periode 2003 – 2007 de studie Notarieel Recht gevolgd aan de Universiteit Utrecht en na afronding gedurende de periode 2007 - 2010 de Beroepsopleiding Notariaat. Tevens heeft Gijsbert de Beroepsopleiding tot Estate Planner gevolgd.

Gijsbert houdt zich met name bezig met:
-
algemene werkzaamheden op het gebied van familierecht en ondernemingsrecht;
-
stormvast maken van familiebedrijven (vastleggen juridische structuur, regelen privésituatie (testamenten/huwelijkse voorwaarden etc.);
-
opmaken aandeelhouder/samenwerkingsovereenkomsten voor compagnons die met elkaar een bedrijf runnen;
-
het op een goede wijze overhevelen van vermogen naar de volgende generatie met een zo gering mogelijke belastingdruk (Estate Planning).

In de praktijk zie je helaas regelmatig dat compagnons die met elkaar een bedrijf runnen na verloop van tijd met een conflict uit elkaar gaan. Veel conflicten ontstaan vanwege communicatieproblemen en langs elkaar heen lopende verwachtingen.
Een belangrijke stimulans van Gijsbert om zaken goed vast te leggen is het voorkomen van conflicten door verwachtingen ten opzichte van elkaar goed vast te leggen. Ook dan is het mogelijk dat de wegen na verloop van tijd scheiden, maar de kans dat dit gepaard gaat met een conflict is minder groot wanneer verwachtingen zijn uitgesproken en vastgelegd.

Mede in verband met zijn specialistische kennis op het gebied van familiebedrijven is Gijsbert als docent aan het leerwerktraject bedrijfsopvolging verbonden, een opleidingstraject voor potentiële bedrijfsopvolgers in het familiebedrijf.

Als persoon is Gijsbert erg enthousiast over het goede nieuws van de bijbel. Zijn vrije tijd besteedt hij voornamelijk aan familie en vrienden.

Direct contact
Telefoon:
0184-681 511
Terug

Enkele klanten aan het woord

notaris van der heiden

Een goed juridisch en fiscaal advies is voor Notariskantoor Van der Heiden belangrijker dan een akte passeren. Als Notariskantoor hechten wij aan verdieping. Wat is er op tegen om onze drive te vertalen in juridisch en fiscaal unieke oplossingen?

Onze gegevens
Volg ons

Routeplanner