Vanaf november 1991 werkt Wilma Brouwer-Mauritz in het notariaat. De eerste 8 jaren werkte ze samen met Nicolette Berkouwer in de Afdeling Registergoederen en was ze voor een groot deel het gezicht en de stem van het kantoor. Haar motto is: “ook al heb je een baaldag, de klant mag dat niet zien of horen”.
Vanaf 2000 – 2002 is Wilma voor een korte periode elders werkzaam geweest. Vanaf 2002 heeft Wilma haar werkzaamheden voor ons kantoor weer hervat, zij het in een andere functie (expeditiewerk en andere algemene taken).
Door Wilma haar punctualiteit en ordelijkheid draagt ze voor een belangrijk gedeelte bij aan een sterke back office van ons kantoor.
Naast haar kantoorwerk doet Wilma verschillende soorten vrijwilligerswerk en houdt ze veel van reizen, wandelen en lezen.

Direct contact
Telefoon:
0184-681 511
Terug

Enkele klanten aan het woord

notaris van der heiden

Een goed juridisch en fiscaal advies is voor Notariskantoor Van der Heiden belangrijker dan een akte passeren. Als Notariskantoor hechten wij aan verdieping. Wat is er op tegen om onze drive te vertalen in juridisch en fiscaal unieke oplossingen?

Onze gegevens
Volg ons

Routeplanner